İşaret dili – Organ Bağış Filmi

16 Mayıs 2017

Fatsa devlet hastanesi işaret dili organ bağış filmi için tıklayınız. Organ bağışı, kişinin hayatta iken, serbest iradesi ile tıbben yaşamı sona erdikten sonra doku ve organlarınızın başka hastaların tedavisi için kullanılmasına izin verilmesidir. Artık yaşarken de bazı organlar bağışlanabilmektedir. Kişi organlarını bağışlasa bile aile izni yok ise organları alınamamaktadır. Bu nedenle organ ve doku bağışı konusunda bireylerin eğitimi ve farkındalık yaratılması çok önemlidir.12-16 Mayıs engelliler haftasında işitme engelli vatandaşlarımızın organ ve doku bağışına dikkatini çekmek amacıyla Fatsa Devlet Hastanesi Organ ve Doku Bağışı Birimi öncülüğünde kendi çalışan personelleri tarafından Umut Şarkısı İşaret diliyle seslendirilmiştir.

Kategori: Haberler